Search News Posts

douchewc
DoucheWC

Daar waar Geberit jarenlang trendsetter is geweest op het gebied van douchewc’s  zien we nu dat alle bekende leveranciers een eigen douchewc op de markt brengen. Na de Sensowash van Duravit hebben dit jaar zowel Villeroy & Boch met de ViClean en Grohe met de Sensia IGS eigen producten op de markt gebracht ter completering van het aanbod in dit segment.

In onze showroom staan zowel de Geberit Sena, de Geberit 8000, 2 modellen van de Villeroy & Boch ViClean als ook 2 modellen van de Grohe Sensia opgesteld, waardoor er kan worden gesproken van een douche-wc-inspiratie-centrum.

De Geberit 8000, de Geberit Sena, de Villeroy & Boch ViClean als ook de Grohe Sensia zijn aangesloten en alle voorzien van een afstandbediening, waardoor u de diverse mogelijkheden van deze producten zelf kunt ervaren.

Het maken van een afspraak is hiervoor niet verplicht echter stellen wij dit wel op prijs. Dit kan via het onderstaande contactformulier.

Één simpele druk op de knop schakelt de douchefunctie in, terwijl u gemakkelijk op de wc blijft zitten. De reiniging met warm water is zachter dan met toiletpapier en dus ideaal voor de gevoelige intieme zone. U voelt zich schoon en fris, telkens als u de douchewc hebt gebruikt.
Het doucheprincipe: zo werkt het
Het principe achter de douchewc’s van Geberit is heel eenvoudig: met één druk op de knop komt de verborgen douchearm tevoorschijn en reinigt uw onderlichaam met een aangenaam warme douchestraal. Comfortabel terwijl u zit en bijzonder hygiënisch. De intensiteit van de douchestraal kunt u zelf instellen. Wie dat frisse, schone gevoel eenmaal heeft ervaren, wil het niet meer missen.

Douche gespoeld met schoon water
img_AquaClean8000plus_shower_nozzle_image1_fix
Voor en na gebruik wordt de douchekop met schoon water gespoeld, zodat hij altijd schoon is.

Douche starten
img_AquaClean8000plus_shower_arm_image1_fix
Één simpele druk op de knop en de verborgen douchearm komt tevoorschijn, om uw onderlichaam te reinigen met een aangenaam warme douchestraal.

Douche instellen
img_AquaClean8000plus_shower_spray_image1_fix
Vindt u de douchestraal te sterk of te zwak? Stel dan gewoon de intensiteit in naar uw voorkeur.

 

Extra comfort:

img-geberitaquaclean-picto-Oszillierende

Perfecte hygiëne

De oscillerende douche-instelling met heen-en weerbewegingen geeft u een buitengewoon gevoel van hygiëne.

Stimulerende massagedouche

Stimulerende massage

De massagedouche zorgt voor weldadige ontspanning. De pulserende douchestraal voelt aangenaam aan en werkt stimulerend.

Milde intieme hygiëne voor de vrouw

Milde intieme hygiëne

Veel vrouwen houden van de zachte ladydouche, want niets is beter om de gevoelige intieme zone te reinigen dan met puur water.

Aangename frisheid dankzij luchtzuivering

Aangename frisheid

Een genot voor uw reukzintuig: de luchtzuiveringsfunctie start automatisch als u op de wc gaat zitten. Zo kunnen onaangename geurtjes zich niet in de ruimte verspreiden.

Zacht drogen

Zacht drogen

Niets is praktischer dan dit: op bepaalde modellen droogt een geïntegreerde föhn u zacht met warme lucht. .

Persoonlijk wellnessprogramma

Uw persoonlijke wellnessprogramma

Iedereen ervaart de dingen anders. Daarom kunnen verschillende functies van een Geberit douchewc individueel worden ingesteld. Met de afstandsbediening kunt u uw eigen verwenprogramma in een oogwenk samenstellen en op elk moment met één druk op de knop inschakelen. Tot vier personen kunnen hun favoriete programma opslaan op de afstandsbediening.

Bel ons
Google map