Search News Posts

noviteiten

In de showroom van Sani Groothandel is er bewust gekozen om te werken met bekende A-merken, zoals Villeroy & Boch, Hansgrohe, Axor, Grohe, Laufen, Huppe, e.d.

Deze keuze is gemaakt omdat deze merken innovatief zijn en ieder jaar noviteiten op de markt brengen, daar waar andere merken vaak trendvolgers zijn.

Door te kiezen voor de genoemde merken is het mogelijk om de showroom continu up-to-date te houden en te voorzien van de laatste noviteiten op het gebied van materialen voor uw badkamer.

Op deze pagina’s zullen wij u op de hoogte houden van de laatste noviteiten

homepage-slider--5

DirectFlush – De nieuwe generatie toiletten zonder spoelrand. Optimale hygiëne en perfecte vormgeving.

DirectFlush toiletten kunnen dankzij hun innovatief design zonder spoelrand bijzonder snel en grondig worden gereinigd – hygiëne bij uitstek.
Bij een closet met gesloten spoelrand is de spoelrand over het algemeen moeilijk bereikbaar voor reiniging en daarom kunnen bacteriën zich op deze plaats gemakkelijk ophopen.

 

DirectFlush – een overzicht van de voordelen:

Hygiene

 • Eenvoudige reiniging en verzorging zonder achterblijvend restmateriaal dankzij het design zonder spoelrand
 • Spoeling van de volledige binnenkant van het closet
 • Nauwkeurige en spatvrije waterloop tot direct onder de rand van het toilet

Efficiëntie

 • Maximaal spoelvermogen dankzij ideale waterloop
 • Waterbesparend dankzij een spoelvolume van slechts 3 of 4,5 liter

Design

 • Aantrekkelijk en tijdloos design
 • Kan gemakkelijk in de badkamer worden geïntegreerd
 • Onzichtbaar bevestigingssysteem bij de keramiekserie Subway 2.0

A day in a life of a toilet – new commercial | Villeroy & Boch

Villeroy-Boch_Grafik_spuelrandvergleich_nl_v3-1

ARCHITECTURA METALRIM

 

Ultravlak design, extra hoge stabiliteit. De collectie Architectura wordt uitgebreid met ult-ravlakke, randloze douchevloeren van verf acryl. Met deze nieuwe generatie douchevloeren wordt voor het eerst de door Villeroy & Boch ontwikkelde MetalRim-technologie toegepast: een in de rand geïntegreerde, gegalvaniseerde versterking met staal, die een zeer grote mate.

Assortiment
Architectura MetalRim kan met de volgende douchewanden te combineren:

 • Subway draaideur
 • Frame to Frame schuif- en draaideur
 • Frame to Frame draaideur (nis)
 • Subway draaideur (nis)
 • Futurion Walk-In
 • Squaro Walk-In
 • Subway Walk-In

Eenvoudige en veilige installatie:

csm_villeroy-boch-metalrim-installation-NL_3a104a7a09

Productkenmerken:

csm_villeroy-boch-metalrim-icon_2eb71ef399Innovatie MetalRim

 • Gegalvaniseerd staal bij de 4 randen

 

 

csm_2013_TRAGFAEHIGKEIT_1_6FC3E_69b222ecceMaximale stabiliteit

 •  Belastbaarheid tot 1000 kg

 

 

csm_2013_10YEARS_60_e59df90b95Bijzondere materiaalkwaliteit

 • hoogwaardig, gegoten sanitairacryl met 10 jaar garantie
 • UV-bestendig en reparabel oppervlak
 • getest volgens de norm EN 249

 

csm_2013_ANTIRUTSCH_60_0df2583a18Maximale veiligheid:

 • Vilbogrip antislipoppervlak klasse C optioneel verkrijgbaar 

 

 

csm_2013_ZEITSPAREND_60_749d5b27ddInstallatie

 • Veilige en eenvoudige installatie voor alle drie de inbouwvarianten.

 

 

csm_2013_ROLLSTUHL_60_fc57e51c6a

Barrière vrij

 • Rolstoel toegankelijkheid bij vlakke inbouw

 

 

csm_villeroy-boch-metalrim-design-icon-2_3e66509d08Minimalistisch design

 • Ultravlakke, randloze look

 

Comfortabel doucheplezier: ‘Select your Shower Pleasure’

Met één klik van douche- of straalsoort veranderen en nog meer doucheplezier beleven: dat is de comfortabele bedieningsfilosofie die achter de Select-knop schuilt. Hiermee heeft Hansgrohe – als één van de eersten in de sanitairbranche – de knop in de badkamerwereld gebracht.

De Hansgrohe Select-knop:

 • Zorgt iedere dag voor eenvoud. Of u nu tussen hoofd- of handdouche wilt wisselen of tussen een  krachtige regenstraal of een zachte doucheregen.Raindance Select producten zijn ideaal voor iedereen die van doucheplezier houdt dat gekenmerkt wordt door comfort en gebruiksgemak.

 

 • Intuïtieve bediening. Met één druk op de knop douches aan- en uitzetten en van douchesoort wisselen met ShowerSelect inbouwthermostaten;

 

 • Praktisch comfort. De ShowerTablet Select 300 biedt behalve doucheplezier met één druk op de knop, veel ruimte voor uw douchebenodigdheden;

 

 • Staat voor tijdloos en modern badkamerdesign en is een echte blikvanger in de badkamer. Het nieuwe Raindance Select assortiment is ontworpen door Phoenix Design – een wereldwijd toonaangevend designbureau.

intuïtieve douchebediening

Meer doucheplezier met design

Design is meer dan een mooie vormgeving

Goed design is emotioneel design. Daar zijn professionele vormgevers het over eens. Maar wie is gebaat bij deze designtheorie? Hoe inspirerend het is om ergens van te houden, kun je alleen maar voelen…

Bij design denken de meeste mensen aan de buitenkant van een product. Maar het is veel meer dan dat: de som van uiterlijk, functionaliteit, materiaal, bediening en beleving. Het design van de badkamerproducten van Axor en Hansgrohe is het resultaat van jarenlang onderzoek. Daarom ‘werken’ de douches en kranen ook op de internationale markt. En daarom zijn ze populair over de hele wereld.

Axor douches

Exclusief douchecomfort

Axor douches combineren exclusieve esthetiek met buitengewoon douchecomfort. Van standaard douchehoek tot persoonlijk wellness-resort: hoofd- en handdouches, zijdouches en douchesystemen dragen de handtekening van gerenommeerde designers en kunnen met allerlei Axor collecties worden gecombineerd.

De luxueuze plafonddouche Axor ShowerHeaven is met haar drie straalsoorten het hoogtepunt in de douche. Maar ook met één van de andere producten uit de Axor douchecollectie brengt u stijlvolle en functionele accenten aan. Axor douches zijn uitgerust met state-of-the-art Hansgrohe technologie en zorgen voor duurzaam plezier in de badkamer.

intuïtieve douchebediening

De complete kubistische badkamer van GROHE!

In een goed badkamerontwerp zijn alle elementen goed op elkaar afgestemd voor een stijlvolle uitstraling. GROHE heeft nu de perfecte oplossing voor liefhebbers van kubistische vormen: GROHE Cube kranen. Van wastafelkranen, douchemengkranen, badmengkranen, thermostaatkranen en douches tot aan de accessoires. De Cube producten passen prachtig in de moderne badkamer.

 

Nieuwe Grohtherm Cube:
100% Cube, 100% GROHE

Veiligheid, technologie en stijl vinden elkaar in alle GROHE thermostaatkranen – ook in de nieuwe serie Grohtherm Cube. De Grohtherm Cube is uitgerust met de GROHE TurboStat® technologie voor de veiligste en meest betrouwbare douche- en badervaring. Voeg daar nog eens de waterbesparende GROHE opties aan toe en de unieke watervalstraal en u heeft aan Grohtherm Cube de perfecte thermostaatkraan.

Euphoria Cube douchesysteem

Slank, minimalistisch en strak vormgegeven. Het GROHE Cube design is doorgevoerd in de innovatieve Euphoria Cube douches. Het luxe Euphoria Cube douchesysteem bevat een Grohtherm Cube thermostaatkraan, een Euphoria Cube handdouche en een extra grote vierkante Euphoria Cube hoofddouche

Eurocube Wastafelmengkraan

Eurocube badkamerkranen.

Kies voor een Eurocube kraan als je op zoek bent naar een sober en strak ontwerp. Dit design is zo slim bedacht dat we een uitgebreide serie kranen kunnen bieden met een vierkant ontwerp voor wastafels, bidets, douches en baden. Dit alles inclusief de GROHE’s SilkMove® en GROHEStarLight® technologie.

Essentials Cube accessoires

De accessoires van de Essentials Cube serie zijn modern en tijdloos. Ze maken de kubistische badkamer compleet. Ze zijn afgewerkt met GROHE StarLight®, een stralende verchroomde afwerking die perfect past bij alle series GROHE kranen.

Bel ons
Google map