Search News Posts

installatie

beterbadkamers-lid-van-uneto-vni

Uiteraad is het belangrijk om alle elementen van uw droombadkamer met onze adviseurs goed door te spreken om uiteindelijk tot een uitgebalanceerde keuze in de materialen te komen.

Het is echter minstens zo belangrijk dat de materialen die  u heeft uitgekozen door een vakman worden samengesmolten tot het eindproduct dat voldoet aan alle eisen die u hieraan zou kunnen en mogen stellen.

Als uw sanitairspecialist kunnen wij uiteraard de installatie van uw badkamer, toiletruimte of tegelvloer verzorgen.  Dit gebeurt onder volledige verantwoordelijkheid van ons bedrijf.

Indien u gebruik zou willen maken van onze expertise op dit gebied dan is het van belang dat u een goede maattekening van uw badkamer meeneemt bij uw bezoek aan onze showroom. Geef op deze tekening ook de plaats en de maten van de deur en een eventueel raam aan.

Op basis van het door ons gemaakte ontwerp en uw maattekening is het voor onze adviseurs al mogelijk om u direct een indicatie van de montage-prijs te geven.

Deze indicatie is in de meeste gevallen ook de eindprijs waarvoor wij de installatie kunnen verzorgen.

Om de maatgegevens te controleren en de technische installatie in kaart te brengen wordt in alle gevallen nog een bezoek aan uw woning gebracht.

Er volgt dan een uitgebreide omschrijving van de werkzaamheden zoals deze door ons zullen worden uitgevoerd en deze vormt tezamen met de ontwerptekening van de nieuwe ruimte een onderdeel van de overeenkomst.

Doordat wij al jaren werken met een vast team van installateurs kunnen wij u op de installatie van de badkamer een garantie geven van maar liefst  5 jaar na opleverdatum.

Het maken van een afspraak is hiervoor niet verplicht echter stellen wij dit wel op prijs. Dit kan via het onderstaande contactformulier.

 

Bel ons
Google map